AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αγιασμός στον σύλλογο "Ο Καπετάν Λαχανάς"


Τον Αγιασμό του για την πολιτιστική χρονιά 2015 - 2016 τέλεσε το βράδυ της Τετάρτης στο πολιτιστικό κέντρο στην περιοχή "Ποταμάκι" του Άνω Βαθέος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς".
Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, Κώστας Αμυρσώνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, Νίκος Βαρούμας.

Μετά το τέλος του αγιασμού τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανόλης Φρατζής, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε του παρευρισκόμενους, τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια του συλλόγου με σοβαρότητα και πολύ δουλειά, με την στήριξη των φορέων που ασχολούνται με τα κοινά του τόπου μας και έχουν την ευαισθησία να καταλάβουν πως η παράδοση είναι αυτή που κρατάει ένα έθνος δυνατό και περήφανο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σάμου, αφού χαιρέτισε τον κόσμο, δήλωσε την στήριξή του αλλά και την επιλογή του συλλόγου ως φορέα στην προσπάθεια ανάδειξης της Σάμου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε γλέντι και κέρασμα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: