AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Αυγ 2016

Ο Δημήτρης Καζάκης για ομιλίες στη Σάμο στις 4 και 5/9

 

Ομιλίες με θέμα "κρίση και υποτέλεια" θα δώσει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στη Σάμο ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο).

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις 8 το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου και την ίδια ώρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στην μικρή πλατεία του Αγίου Δημητρίου στο Καρλόβασι και σε αυτές θα συμμετάσχει ο Γ. Ιεροδιάκονος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Θα σχολιαστούν το μεταναστευτικό πρόβλημα, οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις, οι συνέπειες της "οικονομικής υποδούλωσης" και θα παρουσιαστεί το πρόσφατο ψήφισμα του Ε.ΠΑ.Μ, σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες για την άμεση υλοποίηση του πολιτικού του προγράμματος, ώστε να καταστεί εφικτή η αποδέσμευση της χώρας από το χρέος, και η ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, στην οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.