AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Αυγ 2016

O ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo βράβευσε τους καλύτερους ξενοδόχους στη Σάμο


Ο μεγάλος σκανδιναβικός τουριστικός οργανισμός Apollo Travel Group πραγματοποίησε την Παρασκευή στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου την απονομή των βραβείων για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου, με βάση τις βαθμολογίες των πελατών του για το 2015.


Στην εκδήλωση παρέστη η αντιπρόεδρος και εμπορική διευθύντρια του "Apollo", Nina Hornewall, ενώ επίσης παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής, ο αερολιμενάρχης, Παναγιώτης Μανούκας και ο Γιάννης Φραγκίσκος, υπεύθυνος συμβολαίων της εταιρείας.

Τις προοπτικές για την μελλοντική ανάπτυξη του νησιού συζήτησε με ξενοδόχους και τοπικούς παράγοντες η κ. Nina Hornewall.

Η παρουσία της σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του Apollo να αυξήσει την κίνησή του προς τη Σάμο τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: news.travelling.gr

To Apollo Travel Group είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους σκανδιναβικούς tour operator και δραστηριοποιείται σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φιλανδία. Στη Σάμο  έρχεται 25 χρόνια και σήμερα αποτελεί το δεύτερο σε αφίξεις tour operator στο νησί φέρνοντας περίπου 9.000 άτομα. Είναι επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό  το γεγονός ότι για το 2016 το γραφείο θα έχει αύξηση αφίξεων στη Σάμο περίπου 18%, ενώ για το 2017 σχεδιάζει ενίσχυση της παρουσίας του. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του την κ. Nina Hornewall.



Ο κ. Κατρακάζος, δήλωσε σχετικά: "Eυχαριστήσαμε εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας την κ. Hornewall και το Apollo Travel Group για την επί 25 χρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Σάμο. 

Η προσφορά τους στην τουριστική οικονομία του τόπου μας είναι πολύτιμη, ειδικά τώρα, που παρά τη δύσκολη περίοδο, η άφιξη Σκανδιναβών επισκεπτών είναι αυξημένη. 

Συζητήσαμε την ανάληψη κοινών δράσεων για την καλύτερη προβολή του προορισμού την ερχόμενη τουριστική περίοδο. 

Παρουσιάσαμε επίσης, τις δράσεις που έχουμε προωθήσει για τις ειδικές μορφές τουρισμού για τις οποίες η κ. Hοrnewall έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον" .