AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στο Δημαρχείο Σάμου


Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης αφιερωμένη σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου και τη συνδρομή της Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του υποδέχτηκε τα παιδιά και τους γονείς τους στη στολισμένη και ζεστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.



Στα παιδιά προσφέρθηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ενώ στο ισόγειο του Μεγάρου, μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι διασκέδασαν και γεύτηκαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα, με τις χαρούμενες παιδικές φωνές να δίνουν την πιο ωραία και πιο γιορτινή νότα στην εκδήλωση.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών σε εποχές δύσκολες για όλους και υπογράμμισε την ανάγκη για αλληλεγγύη και ξεχωριστή φροντίδα για τους πιο αδύναμους και κυρίως τα παιδιά. 

Τους καλεσμένους καλωσόρισε και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου, Μαριάνθη Παπακωνσταντή, που τόνισε ότι είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας στα παιδιά από τους σύγχρονους κινδύνους και ότι η πρωτοβουλία του Δημάρχου στόχο είχε να χαρίσει αγάπη, χαρά και ξενοιασιά στις παιδικές καρδιές.

"Ο Δήμος Σάμου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς που με τη βοήθειά τους συντέλεσαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης:

Μανουήλ Μένεγα, Εμπόριο-Αντιπροσωπείες
Σταθούλα Σουραφή, φωτογράφο
Ελένη Παντελούκα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-χοροδιδάσκαλος-χορογράφος
Γιώργο Κωνσταντινίδη, συστήματα ήχου και εικόνας
«Τέρψις» Πρατήριο άρτου - Ζαχαροπλαστικής 
«Εύριπος» Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής 
Σαμιακή Τηλεόραση 
ΚΤΕΛ Σάμου
Σύλλογο υπαλλήλων Δήμου Σάμου"