AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιαν 2017

Οι ταινίες στο Cine Rex από 26 έως 30/1


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 26 έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Ο νόμος της νύχτας". Το Σαββατοκύριακο 28 - 29/1, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Πελαργοί" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Ο νόμος της νύχτας (Live by Night)" είναι μία αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Δεκαετία του 1920. Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθωσπρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της. 


Σκηνοθεσία: Ben Affleck. Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Zoe Saldana.

Διάρκεια: 128 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Πελαργοί (Storks)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Οι πελαργοί κάποτε παραδίδανε τα μωρά. Τώρα, δουλειά τους είναι η παράδοση πακέτων για το γιγάντιο παγκόσμιο δίκτυο Cornerstore.com. Ο Τζούνιορ, ο κορυφαίος πελαργός της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν από λάθος ενεργοποιεί τη μηχανή κατασκευής μωρών, βγάζοντας ένα αξιαγάπητο, όσο και παράνομο μωρό κοριτσάκι. 

Απεγνωσμένος να παραδώσει τον μπελά πριν το μάθει το αφεντικό, ο Τζούνιορ και ο φίλος του, Τούλιπ, ο μοναδικός άνθρωπος στην περιοχή, ξεκινούν μια κούρσα για να κάνουν την πρώτη τους ποτέ παράδοση μωρού.


Σκηνοθεσία: Nicholas Stoller, Doug Sweetland.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τζούνιορ), Λίλα Μπακλέση (Τούλιπ), Θανάσης Κουρλαμπάς (Χένρι), Αργύρης Παυλίδης (Κουέιλ), Σταύρος Σιούλης (Τόντι), Κωνσταντής Μαυριάς (Νέιτ), Λουκάς Φραγκούλης (Χάντερ), Άννα Κουτσαφτίκη (η μαμά της Τούλιπ), Κώστας Αποστολίδης, Βασίλης Μηλιός, Φώτης Πετρίδης. Μετάφραση/προσαρμογή: Πάνυ Ναούμ. Σκηνοθεσία: Φώτης Πετρίδης.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.