AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Απρ 2018

ΒΙΝΤΕΟ &ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εκδήλωση προβολής της Σάμου στην Κύπρο!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Δήμου Σάμου στο facebook

Φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι αλλά και φίλοι της Σάμου από την Κύπρο, παραβρέθηκαν την Τρίτη στη Λευκωσία στην εκδήλωση παρουσίασης του νησιού του Πυθαγόρα ως τουριστικού προορισμού για το κυπριακό κοινό.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν στην κατοικία του πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο ο Δήμος Σάμου και η ελληνική πρεσβεία, με αφορμή την συμμετοχή του δήμου στην πρόσφατη διεθνή έκθεση τουρισμού "ΤΑΞΙΔΙ 2018" στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, η πολιτιστική, ιστορική και περιβαλλοντική κληρονομιά της Σάμου, η οποία την καθιστά τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου, γεύτηκαν τις παραδοσιακές γαστρονομικές δημιουργίες του νησιού και δοκίμασαν τα φημισμένα σαμιώτικα κρασιά. Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν επίσης, κοκτέιλ με βάση το γλυκό σαμιώτικο κρασί. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της τουριστικής παρουσίασης της Σάμου στην Κύπρο!









Ο Δήμος Σάμου ευχαριστεί θερμά  τις επιχειρήσεις “Ούζο Γιοκαρίνης Σάμος”,  “Bio Samos”, “Gia…giamas” Αγαδάκης, “Κληρονόμος Νικόλαος Κεραμικά”, “Ανθοκομικές Επιχειρήσεις Αμυρσώνη”, “Θεώρημα” Βαλσαμίδης, “NOPERA”, “Ελληνικά Θερμοκήπια Α.Ε.”, για την προσφορά των προϊόντων τους στην διοργάνωση αυτή.  

"Σε αυτή την σημαντική προσπάθεια του Δήμου και του Δ.Ο.ΤΟΥΡ.Σ, η υποστήριξη του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου, του τουριστικού πρακτορείου "ΤΟΠ ΚΙΝΙΣΙΣ" και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς με τις χορηγίες που προσέφεραν για τον σκοπό αυτό, βοήθησαν στην αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης", αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Σάμου. 

Δείτε και σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna Cyprus 2!
 


Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Δήμου Σάμου στο facebook
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com