AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Απρ 2019

Συνάντηση της κίνησης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ" με παραγωγικούς φορείς


Σύσκεψη  της δημοτικής κίνησης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ" με εκπροσώπους των παραγωγικών  φορέων της πόλης της Σάμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του νησιού.

Η συνάντηση έγινε μετά από ανοιχτή πρόσκληση του συνδυασμού, προκειμένου να αναζητηθούν προτάσεις επίλυσης των οξυμένων προβλημάτων της πρωτεύουσας.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν, συμμετείχαν και κατέθεσαν τις προτάσεις και απόψεις τους, τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης, Μανώλης Μητσός, όσο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, Μανόλης Γιοκαρίνης  με μέλη του συλλόγου αυτού.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ", Νίκος Ζάχαρης, "από τις γραπτές προτάσεις των συλλόγων και από τη συζήτηση που επακολούθησε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συναντίληψη για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων (αποχετευτικό-βιολογικός, προσφυγικό-μεταναστευτικό, δημοτική συγκοινωνία-θέσεις στάθμευσης, τροποποίηση χωροταξικού-επέκταση σχεδίου πόλεως) αλλά και μικρών παρεμβάσεων μέσα στην πόλη, που θα αναβαθμίσουν την πρωτεύουσα, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και θα τη κάνουν  ελκυστικό προορισμό προς τους επισκέπτες μας".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com