AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Δεκ 2012

Κλήρωση εισιτηρίων από τον ΑΟ Πολυκράτη για τον επόμενο αγώνα


Η επόμενη αναμέτρηση του ΑΟ Πολυκράτη για τη Γ' Εθνική μπάσκετ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που επέβαλε στους Σαμιώτες η ΕΟΚ για τα επεισόδια με τον Μίλωνα. Ωστόσο, το κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου δεν θα είναι εντελώς άδειο, αφού όπως ανακοίνωσε η διοίκηση θα γίνει κλήρωση απ' την οποία 14 φίλαθλοι της ομάδας - βάσει κανονισμών - θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς από κοντά.

Στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη αναφέρει:

" Ως γνωστό την ερχόμενη Κυριακή (9/12) ο Πολυκράτης θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του την Παναγίτσα Χαλκίδας κεκλεισμένων των θυρών, εκτίοντας την πρώτη αγωνιστική από τις 2 που του επεβλήθησαν από την Ε.Ο.Κ., λόγω των γνωστών γεγονότων που ακολούθησαν του αγώνα με τον Μίλωνα.

Τον συγκεκριμένο αγώνα δικαίωμα να τον παρακολουθήσουν έχουν 14 άτομα, πλην των 16 που αποτελούν τον τελικό αριθμό τριάντα (12 παίκτες, 2 προπονητές, 1 γιατρός και 1 φυσιοθεραπευτής).

Η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη θα κληρώσει έπειτα από λαχειοφόρο αγορά τους 14 «προνομιούχους θεατές» που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ο λαχνός θα έχει μία συμβολική τιμή – που θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (5/12) – ενώ η κλήρωση για τους 14 τυχερούς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/12) απογευματινές ώρες.

Οι εισπράξεις από τη διάθεση των λαχνών θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς και θα δοθεί στη δημοσιότητα δελτίο τύπου από το Σύλλογο.

Υπόψη ότι γίνονται προσπάθειες να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας (ζωντανά) στη Σάμο, ή μέσω κλειστού κυκλώματος σε επιλεγμένα καταστήματα του Πυθαγορείου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ευάγγελος Καρράς
Πρόεδρος ΑΟ Πολυκράτη
"