AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Απρ 2013

Ηλεκτρονική αξιολόγηση των τουριστικών υπηρεσιών στη Σάμο


Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιολόγηση των τουριστικών υπηρεσιών που θα παρέχονται στη Σάμο, με τη χρήση ενός ολοκληρωμένου στατιστικού μοντέλου που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του νησιού, παρουσιάστηκε την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σάμου. 

Πρόκειται για ένα εργαλείο που θα αξιολογεί το τουριστικό προϊόν από τους καταναλωτές όσον αφορά το κατάλυμα, το περιβάλλον και τον προορισμό. Σκοπός της αξιολόγησης αυτής θα είναι η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων σχετικά με τους παράγοντες ικανοποίησης των καταναλωτών/τουριστών, ο εντοπισμός των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των υπαρχουσών παρεχομένων υπηρεσιών και κατά συνέπεια ο εντοπισμός των σημείων που χρήζουν βελτίωσης.

Τα συμπεράσματα θα είναι άμεσα αξιοποιήσιμα με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού στο νησί. Επιπλέον θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο -είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή μέσω του υπό κατασκευή site- προς οποιαδήποτε αξιοποίηση (ενημέρωση σχετικά με προσφορές και εκπτώσεις ξενοδοχείων, εκδηλώσεις, πολιτιστικά γεγονότα, κτλ). 

Η συνεργασία μεταξύ του Project Manager, Κώστα Παζάλου, και του Δημοτικού Οργανισμού Σάμου έχει ξεκινήσει και απομένει να συμφωνηθεί ποιοι άλλοι φορείς θα συμμετέχουν στην διαδικασία, αλλά και να συζητηθούν οι λεπτομέρειες υλοποίησης του όλου εγχειρήματος.

Πηγή: ert.gr