AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιουλ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μαθήματα κολύμβησης και ναυαγοσωστικής από τη Ν.Α.Σ


Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Σάμου (Ν.Α.Σ) πραγματοποιεί και τη φετινή χρονιά μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. 

Στόχος της είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το νερό (θάλασσα ή πισίνα), να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην κολύμβηση και να αθληθούν διασκεδάζοντας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Δείτε φωτογραφίες από τα πρόσφατα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά:











Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Σάμου (Ν.Α.Σ.) εκπαιδεύει επίσης Επαγγελματίες Ναυαγοσώστες και Επόπτες Ασφαλείας Πισίνας, εφοδιάζοντάς τους με γνώσεις για την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο αλλά και με πτυχίο Επαγγελματία Ναυαγοσώστη ή Επόπτη Ασφαλείας Πισίνας αντίστοιχα, προσφέροντας έτσι μια ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες από τα μαθήματα ναυαγοσωστικής:













Τέλος λειτουργεί για πρώτη φορά τμήμα Junior Lifeguard για παιδιά 13-17 ετών, όπου διδάσκονται ασφαλής κολύμβηση, τεχνικές διάσωσης στο υγρό στοιχείο αλλά και πρώτες βοήθειες.


Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Σάμου συνεχίζει τα μαθήματα και την εκπαίδευση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Για περισσότερες πληροφορίες, βρείτε τη Ναυαγοσωστική Ακαδημία Σάμου Ν.Α.Σ. στο Facebook αλλά και στα τηλέφωνα 6936168326 , 6973875794 (Μπάμπης Γεωργαλάς).