AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Απρ 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Ακόμα στη Σύρο είναι δεμένο το "Νήσος Μύκονος"!

Φωτογραφία αρχείου: Μανώλης Marg

Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του "Νήσος Μύκονος", που παραμένουν μπλοκαρισμένοι, λόγω καιρού, από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Σύρο. Εκεί υποχρεώθηκε να επιστρέψει το πλοίο ο καπετάνιος, καθώς στη διαδρομή προς Εύδηλο οι άνεμοι ήταν θυελλώδεις, όπως προειδοποιούσε από νωρίς χθες η Ε.Μ.Υ, με σχετικό δελτίο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρόσδεση στον προβλήτα του λιμανιού της Σύρου έγινε με μεγάλη δυσκολία, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας, οι εκατοντάδες επιβάτες που ταξίδευαν - και εν όψει Πάσχα - για Ικαρία και Σάμο θα παραμείνουν στη Σύρο τουλάχιστον ως τις 10 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής!

Αργά απόψε, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται οι καιρικές συνθήκες να γίνουν ηπιότερες.

Υπενθυμίζεται ότι βραδινές ώρες χθες, μετά τον κατάπλου του "Νήσος Μύκονος" στο λιμάνι της Μυκόνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την τοπική Λιμενική Αρχή, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Το καράβι απέπλευσε τελικά και έδεσε μετά από μεγάλη προσπάθεια στη Σύρο, καθώς εκεί ήταν το πλέον ασφαλές αγκυροβόλιο (Το βίντεο αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα cyclades24.gr):




Στο πλοίο επιβαίνουν 429 επιβάτες, 80 μέλη πληρώματος, ενώ στο γκαράζ του βρίσκονται 43 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 14 δίκυκλα.