AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Απρ 2015

Ν. Κατρακάζος: "Βοηθήστε να βρούμε τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό"


Πρωτοβουλία για τον εντοπισμό και την επαφή με Σάμιους που ζουν στο εξωτερικό ανέλαβε η Αντιπεριφέρεια Σάμου.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο, η περιφερειακή αρχή έχει ως όραμα να καταφέρει να ενεργοποιήσει τη διαδικασία για την εύρεση και καταγραφή των Σαμίων, Ικαριωτών και Φουρνιωτών που ζουν και προοδεύουν μακριά από τη πατρίδα τους, "με τελική επιδίωξη την έναρξη σχέσεων αλληλοενημέρωσης και ενεργοποίησής τους στον κοινό στόχο για την πρόοδο των μικρών μας τόπων".

"Πιστεύουμε ότι η σύσφιξη των σχέσεων και η γεφύρωση της απόστασης μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει", αναφέρει ο κ. Κατρακάζος, που κάνει γνωστό ότι εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει και στην πράξη η προσπάθεια ανεύρεσης των συμπατριωτών μας, που στηρίζεται καταρχάς στις δυνατότητες της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και ήδη έχει μεγάλη ανταπόκριση.

"Για να πετύχουμε το συγκεκριμένο εγχείρημα, απαιτείται και η εθελοντική συνεισφορά κάθε πολίτη που μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλούμε λοιπόν όλους όσοι γνωρίζουν ή έχουν συγγενείς σε οποιοδήποτε μέρος του εξωτερικού, να μας δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας και την ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να έρθουμε σε επαφή. Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας", λέει ο Αντιπεριφερειάρχης και δίνει στη διάθεση των πολιτών τα στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο 2273350403, e-mail: ganti2@samos.gr , Facebook: Νικόλαος Κατρακάζος.

Πηγή φωτογραφίας: PanSamian Brotherhood Pythagoras of New York - Facebook Group