AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Μαΐ 2017

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 C στο Ireon Music Festival 2017


Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100 C είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν για το Ireon Music Festival 2017, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου, το οποίο θα διεξαχθεί από 7 έως 9 Αυγούστου στο Ηραίο της Σάμου.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100 C

O Γιάννης Αγγελάκας… σε θερμοκρασία βρασμού.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ο δίσκος "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια" που κυκλοφόρησε το περασμενο φθινοπωρο. Με αυτόν στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν (και θα μας "ταξιδέψουν") τον φετινό καλοκαίρι. Φυσικά πάντα υπάρχει χώρος και για επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Πάρτε μια γεύση από τη μουσική συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100 C