AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Μαΐ 2017

Τα κρασιά της Σάμου στο Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" από 5-7/5 στην Αθήνα


Τα κρασιά του  Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού (Ε.Ο.Σ) Σάμου προβάλλονται από 5 έως 7 Μαΐου στο Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" στην Τεχνόπολη στο Γκάζι της Αθήνας.

Τα διεθνούς φήμης Μοσχάτα γλυκά, ξηρά και ημίξηρα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου φιλοξενούνται στο ιδιαίτερης αισθητικής Περίπτερο 5 στο Κτίριο 3 του εκθεσιακού χώρου της Τεχνόπολης.

Ώρες και μέρες λειτουργίας του φεστιβάλ:

Παρασκευή 5/5/2017: 5 - 11 μ.μ.
Σάββατο 6/5/2017: 11 π.μ.- 11 μ.μ.
Κυριακή 7/5/2017: 11 π.μ.- 9 μ.μ.

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις"


Τρεις λέξεις με ιδιαίτερη σημασία: Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις. Ένας συνδυασμός που απεικονίζει τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις σε μια γιορτή της τοπικής παράδοσης και παραγωγής.

Επί τρεις ολόκληρες μέρες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, οι γεύσεις της πατρίδας μας θα αποτελέσουν την αφορμή για μια γιορτή γεμάτη Ελλάδα!

Το Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" έχει σαν κύριο στόχο έχει την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Στο Γκάζι συγκεντρώνονται Έλληνες παραγωγοί με ποιοτικά προϊόντα οπότε δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το φεστιβάλ έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η σύγχρονη γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα: μουσική, θεατρικά happenings, γευσιγνωσίες και εικαστικές παρεμβάσεις. 

Η συμμετοχή του Ε.Ο.Σ Σάμου

Ο Ε.Ο.Σ Σάμου έχει υποστηρίξει αυτό το Φεστιβάλ από την έναρξή του, στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας με το έγκριτο "Αθηνόραμα" που το διοργανώνει με εξαιρετική επιτυχία. Ανάμεσα στα εκατοντάδες Ελληνικά προϊόντα που εκτίθενται σε ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τη δική τους περίοπτη θέση στο Κτίριο 3 Περίπτερο 5 έχουν και τα Μοσχάτα γλυκά, ξηρά και ημίξηρα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου.

Από τα σημαντικότερα στοιχεία του Φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα παράλληλων γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ποιοτικά προϊόντα, τον πλούτο των γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και τη ξεχωριστή ταυτότητα κάθε περιοχής. Φέρτε μαζί σας την πιο καλή σας διάθεση και κάντε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, με μια μεγάλη στάση στο πανέμορφο νησί της Σάμου με τα ξεχωριστά της κρασιά!