AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαρ 2019

Οι αστυνομικοί της Σάμου συναντήθηκαν με τον ταξίαρχο αστυνομικό διευθυντή


Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ταξίαρχο Αντώνιο Σαραντίδη, συναντήθηκε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου (Ε.Α.Υ.Ν.Σ.).
 
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη, στο πλαίσιο καλωσορίσματος και γνωριμίας του, δεδομένης της πρόσφατης τοποθέτησής του στη Δ.Α. Σάμου, αλλά και με σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση των τρεχόντων υπηρεσιακών θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό του Νομού.
 
Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος, αφού άκουσε τις απόψεις της Ένωσης, ανέπτυξε τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, επιδεικνύοντας, σύμφωνα με το δ.σ., "σαφή θέληση για επίλυση των υφιστάμενων υπηρεσιακών προβλημάτων, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για μια συνεχή, υγιή και εποικοδομητική επικοινωνία με το Σωματείο μας, προκειμένου τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα να αναδεικνύονται και να επιλύονται.
 
Εκ μέρους μας, ευχηθήκαμε στον κ. διευθυντή καλή θητεία στη Διεύθυνσή μας και δύναμη ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του" αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com