AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Επίσημο: Πρώτος και καλύτερος ο Κέρκης!

Φωτογραφία: Νίκος Στεφανής
Άλλη μια νίκη, αυτή που τον φέρνει και μαθηματικά στην πρώτη θέση του ομίλου του εν όψει του final 4 ανόδου στη Volleyleague, πέτυχε απόψε στο κατάμεστο κλειστό Βαθέος ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του στη Σάμο για τη φετινή χρονιά! 

Επικράτησε του δυνατού Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 σετ: 23-25, 25-23, 25-20, 25-19.



Έφθασε, έτσι, τους 19 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου!
Πλέον απομένει άλλος ένας αγώνας για τον Κέρκη σε αυτή τη φάση, τυπικής σημασίας για την ομάδα της Σάμου, το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τη Δραπετσώνα, εκτός έδρας (19:00).

"Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία!" λένε ενθουσιασμένοι οι άνθρωποι του Κέρκη, που θα δώσει τον Απρίλιο μάχη απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, τη Ροδίων Άθλησις, στον πρώτο αγώνα στο Final 4 ανόδου και μετά -σε περίπτωση νίκης- με τον νικητή του άλλου αγώνα ΟΦΗ-Δραπετσώνα, για τη μία θέση που οδηγεί στην Α1 των ανδρών!

Δείτε το βίντεο με την είσοδο του Κέρκη Μαραθοκάμπου και της Δραπετσώνας στο Κλειστό Γυμνασηριο Βαθέος Σάμου!


Φωτογραφίες: Νίκος Στεφανής

Η διοίκηση του συλλόγου Κέρκης Μαραθοκάμπου με ανακοίνωσή του "ευχαριστεί τον Δήμο Σάμου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέκεται αγωγός στην προσπάθεια μας και στην άνοδο του Κέρκη ψηλά! 

Οι δυο επιχορηγήσεις που δόθηκαν σε δύο χρόνια που είμαστε στην Α2 μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσαν στην ομάδα περισσότερη θέληση και δύναμη να προχωρήσει μπροστά!"