AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η παράσταση "Ταξίδι στην παράδοση" στη Σάμο!


Η μουσικοχορευτική παράσταση "Σχολείο Ανοικτό στην Κοινωνία – Ταξίδι στην Παράδοση" με τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο "Μαυρογένειο" Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου.

Σκοπός της παράστασης ήταν να φέρει τα σχολεία κοντά στην τοπική κοινωνία και τους πολιτιστικούς φορείς του νησιού μας.


Στην παράσταση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 συντελεστές. Πιο συγκεκριμένα πήραν μέρος: οι μαθητικές χορευτικές ομάδες από το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Σάμου, το "Μαυρογένειο" ΕΠΑ.Λ και το Γενικό Λύκειο Σάμου καθώς και η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου. 

Επίσης συμμετείχαν χορευτές από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας-Ποτοκακίου "Η Ειρήνη", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου "Ο Λυκούργο", τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μυτιληνιών Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ωκυρρόη η Σάμια", το Λύκειο Ελληνίδων - Παράρτημα Σάμου και τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ).

Οι διοργανωτές της πράστασης ευχαριστούν το Γενικό Λύκειο Σάμου που παραχώρησε τα αμφιθέατρο, τον μαθητή του ΕΠΑ.Λ Βαγγέλη Βουργάνα για την επιμέλεια στον ήχο και το φως και τον Χάρη Τσαπαρίκο για τη βοήθεια του, τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου κ. Δημήτρη Χατζή για τη δημιουργία της αφίσας και την πολύτιμη στήριξη του κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, τον Δήμο Σάμου για την παραχώρηση αναμνηστικών δώρων, την Μαρία Παπαδάμ για την αρωγή της στη διοργάνωση και την Ευγενία Θέμελη για την εξαιρετική παρουσίαση της παράστασης. Επίσης απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και φυσικά στον εμπνευστή και συντονιστή αυτής της προσπάθειας και εκπαιδευτικό του"Μαυρογένειου" Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου, Μάκη Ευαγγέλου.



































Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com