AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2019

Οι ταινίες στο Cine Olympia έως 1/4


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου θα προβάλλει και την μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο μαγικός κήπος", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης (Alita: Battle Angel)" είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019.



Η υπόθεση της ταινίας:

Αρκετούς αιώνες μπροστά στο μέλλον, η εγκαταλειμμένη Αλίτα βρίσκεται στον σκουπιδότοπο της Iron City από τον Ίντο, έναν καλόψυχο κυβερνο-γιατρό που παίρνει την αναίσθητη σάιμποργκ Αλίτα στην κλινική του. 

Όταν αυτή ξυπνάει, δεν έχει καμία μνήμη για τον ποια είναι, ούτε αναγνωρίζει τον κόσμο που βρίσκεται. Όλα της είναι καινούργια, κάθε εμπειρία της είναι σαν πρώτη. Καθώς μαθαίνει σιγά-σιγά να ορίζει τη νέα της ζωή στους επικίνδυνους δρόμους της πόλης, ο γιατρός προσπαθεί να την απομακρύνει από τις μνήμες της, ενώ ο καταφερτζής νέος της φίλος Ούγκο προσπαθεί το αντίθετο. 


Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez. Πρωταγωνιστούν: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Keean Johnson.

Διάρκεια: 122'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Ο μαγικός κήπος (Tall Tales)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων γαλλικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα καλόκαρδο τριζόνι, ο Απολόν, φτάνει στο χωριό των ζουζουνιών και δεν αργεί να ταράξει τη ζωή όλου του βασιλείου. Κατηγορείται άδικα για την απαγωγή της ξαδέρφης της βασίλισσας και ξεκινάει μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης, μαζί τη βοήθεια της Μιρέιγ της μέλισσας και των φίλων του. 


Σκηνοθεσία: Arnaud Bouron, Antoon Krings. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Διάρκεια: 88'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6976094181.