AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Μαΐ 2017

Στη Σάμο για ρεπορτάζ ιταλικό δημοσιογραφικό συνεργείο


Τριμελής δημοσιογραφική αποστολή, αποτελούμενη από δύο δημοσιογράφους κι έναν φωτογράφο-οπερατέρ, φιλοξενείται αυτές τις μέρες στη Σάμο, για λογαριασμό του μεγάλου ιταλικού ταξιδιωτικού περιοδικού "Marco Polo", στο πλαίσιο των ενεργειών του δήμου Σάμου για την τουριστική προβολή του νησιού στην ιταλική αγορά.

Το αφιέρωμα του περιοδικού στη Σάμο θα δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου και θα έχει έκταση 15 σελίδων, ενώ το νησί θα προβληθεί και στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού "Marco Polo", καθώς και στα social media του ιταλικού ομίλου.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στη Σάμο (από 1-5 Μαΐου) οι απεσταλμένοι του περιοδικού επικεντρώνονται, πέρα από τις φυσικές ομορφιές του νησιού, στον πολιτισμό και τη γαστρονομία του, ενώ επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακούς οικισμούς, μοναστήρια, μουσεία, το οινοποιείο, εργαστήρια κεραμικών  και παρασκευής τοπικών προϊόντων, καθώς και πολλά ακόμη σημεία ενδιαφέροντος.

Το περιοδικό "Marco Polo" κυκλοφορεί σε 150.000 αντίτυπα και, σε συνδυασμό με την ψηφιακή του έκδοση, απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύ κοινό, κυρίως της Βόρειας Ιταλίας και της ιταλόφωνης Ελβετίας.

Η επίσκεψη του περιοδικού έρχεται να προστεθεί σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναληφθεί εδώ και δύο χρόνια από τον δήμο, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διείσδυση της Σάμου στην πολύ δυναμική τουριστική αγορά της Ιταλίας.