AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαΐ 2017

Συμπληρωματική έκθεση από τον Σαμιώτη παρατηρητή του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


Την αρχική του έκθεση, στην οποία έκανε λόγο για εισβολή και συμπλοκή οπαδών του Π.Α.Ο.Κ με την ΕΛ.ΑΣ στις 20.44 το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, διόρθωσε ο παρατηρητής του επεισοδιακού τελικού Κυπέλλου, Νίκος Βακάλης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου.

Ωστόσο, ο κ. Βακάλης προχώρησε σε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία ανέφερε ότι δεν υπήρξαν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις μετά την άφιξη των αποστολών του Π.Α.Ο.Κ και της Α.Ε.Κ στο στάδιο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, πάντως, αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση όταν συνέταξε τη δίωξη στις δύο ομάδες. Με βάση το κατηγορητήριο ο Π.Α.Ο.Κ κινδυνεύει με βαρύτερη τιμωρία από την Ένωση, αφού ο Δικέφαλος του βορρά κλήθηκε και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, εκτιμούν ότι στην απολογία τους θα μετρήσει η έκθεση του Βακάλη, η έκθεση της Αστυνομίας και πως δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: sport24.gr