AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Μαΐ 2017

Τουριστική προβολή της Σάμου από Ολλανδέζα ταξιδιωτική blogger

Από αριστερά προς τα δεξιά η Ολλανδέζα ταξιδιωτική blogger, Jose Schmidt, ο σεφ Βαγγέλης Μπιλιμπάς και η ειδική συνεργάτης του δημάρχου Σάμου, Μαρία Παπαδάμ. Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα της Μαρίας Παπαδάμ στο facebook

Ο Δήμος Σάμου, σε συνεργασία  με το γραφείο του Ε.Ο.Τ στις Κάτω Χώρες, φιλοξενεί αυτές τις μέρες στη Σάμο τη γνωστή Ολλανδή ταξιδιωτική blogger, Jose Schmidt, στο πλαίσιο της προβολής του νησιού στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας.

Το  blog της κ. Schmidt, www.enjoythegoodlife.nl, έχει ευρεία απήχηση στις Κάτω Χώρες, απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25-55 ετών και αναδεικνύει κυρίως μεσογειακούς προορισμούς, με έμφαση στον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Το γραφείο του Ε.Ο.Τ των Κάτω Χωρών συνεισφέρει στην αποστολή τα αεροπορικά εισιτήρια της κ. Schmidt, αφού θεωρεί ιδιαιτέρως ανταποδοτική την προβολή της Ελλάδας μέσω του blog της.

Στην κ. Schmidt, που θα παραμείνει στο νησί μας συνολικά τρεις ημέρες, θα προσφερθεί έντυπο και ψηφιακό τουριστικό υλικό, καθώς και περιήγηση στο νησί της Σάμου και, ειδικότερα, σε σημεία ενδιαφέροντός της.

Ο Δήμος Σάμου  ευχαριστεί θερμά για τη βοήθειά τους την διοίκηση του Doryssa Seaside Resort για τη δωρεάν διαμονή της blogger, τα εστιατόρια Panorama Restaurant στους Κουμαραδαίους και το Aphrodite Garden Restaurant στο Πυθαγόρειο για την δωρεάν παράθεση των γευμάτων της καθώς επίσης και την εταιρεία Samos Auto Centre | ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΜΟΥ Α.Ε για τη δωρεάν παραχώρηση του αυτοκίνητου.