AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Φεβ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα κρασιά της Σάμου και Σαμιώτες σεφ στην έκθεση HORECA!


Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου και οι Σαμιώτες executive chefs, Βαγγέλης Μπιλιμπάς και Ασλάνης Παντερλής, πρωταγωνίστησαν και στην φετινή έκθεση HORECA 2019, το κορυφαίο εμπορικό forum για τους επαγγελματίες φιλοξενίας και εστίασης που φιλοξενείται έως τις 11/2 στο Metropolitan Expo της Αττικής!

Τα περίφημα σαμιώτικα κρασιά προβλήθηκαν από την Παρασκευή στην κεντρική σκηνή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με θεματικό άξονα τον Οινο-Γαστροτουρισμό. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, μέσω της διοργάνωσης αυτής, επιχειρεί μια πληρέστατη παρουσίαση της σύνδεσης οίνου και γαστρονομικής ταυτότητας της πατρίδας μας με τον τουρισμό.

Στο Hall 4 και στο stage του Chef’s Club εισηγητές διεθνούς κύρους, αλλά και έμπειροι chefs  και αρχιμάγειρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο παρουσίασαν τη συσχέτιση ανάδειξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω  γαστρονομίας και οινογευσίας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί στο Hall 4 και στην κεντρική σκηνή του Chef’s Club, οι δύο Σαμιώτες executive chefs Βαγγέλης Μπιλιμπάς και Ασλάνης Παντερλής παρουσίασαν μέσα από τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες συνταγές τους τη γκάμα κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, με δημιουργίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την "σαμιώτικη" παρουσίαση της Κυριακής στην κεντρική σκηνή του Chef's Club!

Φωτογραφίες του Νίκου Στεφανή:




Φωτογραφίες του Τίτου Φραντζή:










Φωτογραφίες της Μαργαρίτας Ικαρίου από το Σάββατο:












Η έκθεση HORECA θα διαρκέσει ως και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo της Αττικής.

Ώρες επίσκεψης του κοινού: Κυριακή έως και τις 7 το απόγευμα, Δευτέρα 10 το πρωί έως 6.30 το απόγευμα.



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com