AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Αυγ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το τουρνουά beach volley "Samos Golden Cup 2013"


Μέσα σε μια ατμόσφαιρα διασκέδασης και ευγενούς άμιλλας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση ομάδων, για πρώτη φορά φέτος, το τουρνουά beach volley με την ονομασία "Samos Golden Cup 2013"

Το τουρνουά οργάνωσε ο διεθνής αθλητής του βόλλευ, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής, Θανάσης Πανούσος, σε συνεργασία με το Beach Volley Potokaki.

Διεξήχθη σε τρεις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών και μεικτό.

Στην κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Θοδωρή Λεβογιάννη - Παναγιώτη Βινιεράτου, κερδίζοντας με σκορ 2-0 την ομάδα των Νικόλα Παναγιωτακόπουλου - Γιώργου Μανωλιάδη, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σαν ομάδα σε τελικό.

Στη κατηγορία των γυναικών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Ανδριάννας Δημητροπούλου - Κλέας Μάτα, κερδίζοντας με 2-1 σετ την ομάδα Μαριαλένας Γιοκαρίνη - Ζαφειρίας Νικολαϊδη.

Τέλος στο μεικτό, η ομάδα Δημήτρη Νικολαϊδη - Ζαφειρίας Νικολαϊδη κέρδισε με 2-1 σετ την ομάδα Παναγιώτη Βινιεράτου - Χρύσας Μπινιάκου μετά απο συναρπαστικό παιχνίδι.


Όλοι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν πλούσια δώρα και t-shirt απο τους χορηγούς, ενώ στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα αλλά και δόθηκαν πλούσια δώρα απο τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.