AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Αυγ 2013

Πέντε συλλήψεις στη Σάμο για διάφορα αδικήματα

Φωτογραφία αρχείου

Ούτε ένα, ούτε δύο. Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε διάφορες περιοχές της Σάμου, καθένα από αυτά για διαφορετικό αδίκημα.

- Στην πόλη της Σάμου συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ένας 34χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επαιτεία. Ειδικότερα, ο 34χρονος εντοπίστηκε σε πλατεία στο Βαθύ να επαιτεί, ζητώντας διάφορα χρηματικά ποσά από θαμώνες καταστημάτων και διερχόμενους πολίτες.  

- Στο Καρλόβασι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου ένας 29χρονος διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

- Ένας 62χρονος υπήκοος Γερμανίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου διότι, σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4 ηρεμιστικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή.


- Στον Μαραθόκαμπο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντος κλοπής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ο 47χρονος εντοπίστηκε  να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας ενός 31χρονου ημεδαπού, η οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί το Μάρτιο του 2011, από την περιοχή του Περάματος Αττικής.

Η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση και τις  έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μαραθοκάμπου.

- Ένας 26χρονος υπήκοος Ρουμανίας συνελήφθη στην περιοχή του Καρλοβάσου από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί "Τελωνειακού Κώδικα".

Ειδικότερα, στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.