AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Αυγ 2013

"Οι Κρουντς", η παιδική ταινία στο Cine Olympia από 29/8 έως 2/9


Ο θερινός κινηματογράφος Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 29/8 έως και τη Δευτέρα 2/9, καθημερινά στις 20:30, την ταινία "Οι Κρουντς (The Croods)".

Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2013, η οποία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η υπόθεση της ταινίας:

Πολύ πίσω στο χρόνο, σε μια προϊστορική εποχή όπου ο πλανήτης μας ήταν γνωστός ως Croodaceous (από το όνομα αυτό προέρχεται και ο τίτλος της ταινίας), η χλωρίδα και η πανίδα δεν είχε καταλήξει στη σημερινή μορφή της γιατί βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη. Ο Γκραγκ είναι ένας άνθρωπος των σπηλαίων που οδηγεί την οικογένεια του σε μια άλλη τοποθεσία, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε μετά από έναν σεισμό. Στην προσπάθεια, λοιπόν, να βρει το μέρος που θα στεγάσει την οικογένεια του, θα την οδηγήσει σε ένα ταξίδι εξερεύνησης ενός κόσμου άγνωστου, ενώ σύντομα θα προστεθεί κι ένας συνοδοιπόρος στην παρέα τους, που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν τον κόσμο και θα τους γοητεύσει με τους μοντέρνους τρόπους του.


Σκηνοθεσία: Chris Sanders και Kirk De Micco. Στην ελληνική έκδοση ακούγονται οι φωνές των: Εβίτα Φιτσαντωνάκη (Επ), Άντζελα Μερμήγκα (Για), Σάκης Μπουλάς (Κρουγκ), Πέτρος Σπυρόπουλος (Θουγκ), Νίκος Κουρής (Γκάι), Ντορίνα Θεοχαρίδου (Ούγκα) και Βασίλης Μηλιός (Ζώνης).

Διάρκεια: 98 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Τιμή εισιτηρίου (με δωρεάν παγωτό για όλους): 7 ευρώ.