AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Αυγ 2013

Συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου στην 82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης


Τη συμμετοχή του στην 82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και για το λόγο αυτό ζητά την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων της πόλης της Σάμου που θέλουν να ενταχθούν στο περίπτερο που θα διαθέτει ο Σύλλογος στην Έκθεση.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Επιμελητήρια των νησιών, διοργανώνει επ' ευκαιρία της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Σμύρνης, μία μεγάλη επιχειρηματική αποστολή στην τουρκική μεγαλούπολη (29 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2013), που θα περιλαμβάνει όλο το επιχειρηματικό φάσμα, δηλαδή εμπορικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κ.α.), παραγωγικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, κ.α., με στόχο το άνοιγμα νέων εμπορικών δρόμων και αγορών, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής επιχειρηματικής αποστολής, που φιλοδοξεί στην προώθηση της παραγωγικής, εμπορικής & τουριστικής φυσιογνωμίας των νησιών, κυρίαρχο ρόλο θα διαδραματίσει η παρουσίαση των επιχειρήσεων που το επιθυμούν. Η πρόταση για τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων του Βορείου Αιγαίου στην 82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης, αποτελεί πρωτοβουλία του "IZFAS" (Οργανισμός Διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων Σμύρνης). Συγκεκριμένα, το περίπτερο των επιχειρήσεων του Βορείου Αιγαίου θα βρίσκεται στο Hall 4 του "Izmir International Fair Center", ενός εκ των halls που φιλοξενεί διεθνείς συμμετοχές, μαζί με τα περίπτερα των εκθετών - χωρών Λουξεμβούργο, Ουκρανία, Γερμανία, Πολωνία, Κουβέιτ, Σρι Λάνκα και Ιράκ.  Στο περίπτερο των επιχειρήσεων του Βορείου Αιγαίου θα συμμετέχουν ομαδικά το Πλωμάρι Λέσβου, η Ερεσός Λέσβου, η Βολισσός Χίου, ο Μόλυβος Λέσβου, ο Μούδρος Λήμνου, το Πυθαγόρειο Σάμου, τα Καρδάμυλα Χίου, κ.ο.κ.

Με αυτά τα δεδομένα και με στόχο την ενδυνάμωση των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων με την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου αποφάσισε την συμμετοχή του στην "82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης", η οποία ιστορικά και επιχειρηματικά αποτελεί την κορωνίδα των εκθέσεων της γείτονος χώρας, με πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο (επαγγελματίες και ευρύ κοινό). Βασικοί στόχοι είναι αφενός η ανάδειξη της πόλης της Σάμου ως τουριστικού προορισμού, αλλά και η άμεση επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέχρι και το Νοέμβριο, και αφετέρου η δυνατότητα προσέγγισης για την δημιουργία επιχειρηματικών συναλλαγών.

Κατόπιν όλων των παραπάνω και λόγω του περιορισμένου χρόνου, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου παρακαλεί για την άμεση ανταπόκριση και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του στο περίπτερο του Ε.Σ.Σ. στην "82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης".

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε, μέχρι τις 25 Αυγούστου 2013, με την Πρόεδρο του Ε.Σ.Σ. κ. Δέσποινα Κάϊλα, στα τηλέφωνα 22730 24770 και 6934631424.