AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Ιουν 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η γιορτή για τα 40 χρόνια του συλλόγου "Ομόνοια"


Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η Ομόνοια" διοργάνωσε την Κυριακή στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Παγώνδα εκδήλωση αφιερωμένη στα 40 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα καλωσόρισμα και ευχαριστίες σε όσους στήριξαν το σύλλογο μέχρι σήμερα, από την πρόεδρο, Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή.

Τα μέλη της θεατρικής Ομάδας παρουσίασαν το 40χρονο έργο του συλλόγου και τους σημαντικούς σταθμούς του, με το λόγο και τη θεατρική παρουσίαση των εξής μονόπρακτων:

- "Μια δόση Καραγκιόζη"
- "Η Ίδρυση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ"
- "Το νυχτέρι"
- "Έτσι γεννήθηκε η έντυπη "Παιδική Φωλιά Παγώνδα" το 2002"

Οι μικροί ηθοποιοί, με την απλότητα, την ειλικρίνεια και το κέφι τους, χάρισαν δύο ώρες γεμάτες από ενημέρωση, αναμνήσεις και συγκίνηση στο κοινό, που τους καταχειροκρότησε.

Στο τέλος του μονόπρακτου "Έτσι γεννήθηκε η έντυπη "Παιδική Φωλιά Παγώνδα" το 2002" κυκλοφόρησε και μοιράστηκε στο κοινό το 81ο φύλλο της Παιδικής Φωλιάς, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 40 χρόνια του Συλλόγου και περιέχει κείμενα συγκινητικά από παιδιά, σήμερα ενήλικες, που πέρασαν από τις πολλές θεατρικές ομάδες του.

Στα παιδιά της θεατρικής ομάδας δόθηκε συμβολικό δώρο μια Δίκαια Κούπα με ειδική επιγραφή.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές, για χρόνια πολλά και δημιουργικά και φυσικά με κέρασμα.
   
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, αντιπροσώπευσε τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο και χαιρέτισε η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ δημοτική σύμβουλος κ.
Άννη Ανδρεάδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης:
Ο ιερέας του χωριού Αρβανίτης Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος, Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, η Πισσάκη Ευαγγελία, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο Ρήγας Άγγελος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο Γερογιάννης Δημήτρης, πρώην πρόεδρος του Παγώνδα, ο Κρητικός Θεόκτιστος, πρώην πρόεδρος του Παγώνδα, ο Καραγιάννης Γιώργος, πρώην πρόεδρος Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Παγώνδα, ο Ζαρμπάνης Μανόλης, τοπικός σύμβουλος Παγώνδα, ο Κουλούρης Νίκος, πρώην τοπικός σύμβουλος Παγώνδα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα, Γιάννης Αντωνιάδης.

Παραβρέθηκαν επίσης μέλη συλλόγων με τους οποίους συνεργάστηκε ο σύλλογος "Ομόνοια":

Από την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου τα μέλη του Δ.Σ: Βιολέτα Τριπόδη, Ευαγγελία Βογιατζή, Χριστίνα Κουτράκη. 

Από το Σύλλογο Γυναικών Πύργου "Κυβέλη" η Κονταξή Κική.

Από τον Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου "Ο Ευπαλίνος" ο Σπυρόπουλος Γιώργος και η Κωνσταντάρα Καίτη.

Παραβρέθηκαν ακόμη και φίλοι του συλλόγου που ήταν βοηθοί στις εκδηλώσεις του, αλλά και άλλες προσπάθειές του:

Ο Κώστας και Ευριδίκη Σιταροπούλου, ο Σταύρος Κουτράκης μουσικός και ζωγράφος, ο Μαστρογιάννης Διονύσης μουσικός και ο Νίκος Δραπανιώτης βοηθός στα ηχητικά.

Την εκδήλωση  παρακολούθησε επίσης με συγκίνηση ο για πολλά χρόνια μέλος των θεατρικών ομάδων της "Ομόνοιας" και σήμερα καταξιωμένος ηθοποιός Σταυριανός Γιώργος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: