AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιουν 2016

Μειωμένες τιμές και στη γραμμή της Σάμου στα εισιτήρια της Dodekanisos Seaways


Εκπτώσεις έως και 50% παρέχει η ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways, που συνδέει το Πυθαγόρειο με τα Δωδεκάνησα.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά της Δωδεκανήσου και του νομού Σάμου (Σάμος-Ικαρία-Φούρνοι), καθιερώνει σημαντικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα πλοία της προς όλους τους προορισμούς. 

Ειδικότερα, στα εισιτήρια που εκδίδονται μετ’ επιστροφής παρέχεται έκπτωση 20%-30% στο εισιτήριο της επιστροφής.

Για ημερήσιες αποδράσεις προς όλους τους προορισμούς παρέχεται έκπτωση 30%-50%, με στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης, κυρίως προς τα μικρότερα νησιά που πλήττονται από την οικονομική κρίση, αλλά και από τις αρνητικές επιπτώσεις του προσφυγικού ζητήματος.

Εκπτώσεις χορηγούνται, επίσης, σε οργανωμένες ομάδες επιβατών, για κοινωνικές εκδηλώσεις, για πολλαπλές διαδρομές, ενώ στους κατόχους της κάρτας Dodekanisos Bonus Ways προσφέρεται έκπτωση 10% και με την εξαργύρωση μιλίων δωρεάν εισιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Dodekanisos Seaways, που καλύπτει 17 προορισμούς με τα πλοία της, δεν έχει αυξήσει τους ναύλους απορροφώντας την τελευταία αύξηση του Φ.Π.Α., διατηρώντας έτσι χαμηλές τιμές στους ναύλους.

Σημειώνεται ότι η Dodekanisos Seaways βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς το 2015, από τους Lloyd’s List, στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.