AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Αυγ 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τίμησαν έξι πρώην προέδρους του Κοκκαρίου!

Φωτογραφίες από τη σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Κοκκαρίου στο facebook

Ανήμερα της εορτής της Απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, οι έξι εν ζωή πρώην διατελέσαντες πρόεδροι της Κοινότητας Κοκκαρίου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, παρουσία του Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιου, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκου Κατρακάζου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σάμου, Κώστα Αμυρσώνη, σε μία σεμνή τελετή, οι Ναπολέων Γαλανής, Χρήστος Συναχείρης, Γιακουμής Αμυρσώνης, Δημήτρης Καζόγλου, Αλέξανδρος Κουμαλάτσος και Παντελής Μυρσιάδης έλαβαν από τα χέρια του Σεβασμιότατου από μια αναμνηστική ευχαριστήρια περγαμηνή και μια εικόνα.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα σύντομο λόγο του Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου, και έκλεισε με έναν επίσης σύντομο ευχαριστήριο λόγο του πρώην προέδρου, Γιακουμή Αμυρσώνη.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την τελετή:


Ακολούθησε μια μικρή χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού με τη δασκάλα τους, την Κατερίνα Κομμάτη. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Πηγή της Μάνας" και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κοκκαρίου επιμελήθηκαν το κέρασμα των παρευρισκομένων, οι οποίοι για δεύτερη συνεχή βραδιά κατέκλυσαν το χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Νάσου Συμεωνίδη, του Κώστα Αμυρσώνη, του Νίκου Κατρακάζου και της Κοινότητας από την εκδήλωση, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Κοκκαρίου στο facebook!