AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαρ 2018

Έπαρση γιγαντιαίας ελληνικής σημαίας στις 25/3 στην πόλη της Σάμου


Μία ελληνική σημαία τεραστίων διαστάσεων θα υψωθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στην πόλη της Σάμου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο της επανάστασης του 1821.

Η έπαρση της σημαίας που καταλαμβάνει επιφάνεια 150 τετραγωνικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί μετά την κατάθεσή στεφάνων και λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, στον χώρο πλησίον της πλατείας Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Όπως αναφέρει σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, "γιορτάζουμε την Εθνική μας Επέτειο, τιμούμε το εθνικό μας σύμβολο και κατ’ επέκταση την Πατρίδα μας. Στοχεύουμε σε έργα ειρηνικά, έργα προόδου για το τόπο μας, για την τουριστική ανάπτυξη, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της τοπικής οικονομίας γενικότερα. 

Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές μας.  Είμαστε όμως έτοιμοι, όλοι μαζί ενωμένοι να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο την εθνική μας ανεξαρτησία και την εθνική μας ακεραιότητα απέναντι σε όποιον την αμφισβητήσει.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ όλους να παρευρεθείτε μαζί με τις Αρχές του τόπου στην έπαρση της μεγάλης σημαίας (150 τ.μ.), που οργανώνουμε την ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής".