AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαρ 2018

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 22 έως 26/3


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 22 έως και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Κόκκινο σπουργίτι". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Κόκκινο σπουργίτι (Red Sparrow)" είναι μία κατασκοπική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Ντομινίκα Εγκόβορα είναι πολλά πράγματα: αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Πρίμα μπαλαρίνα που η θηριωδία ώθησε το σώμα και τον νου της στο απόλυτο όριο. Μάστορας του ξελογιάσματος και του πολέμου παραπλάνησης. 

Όταν παθαίνει έναν τραυματισμό που τερματίζει την καριέρα της, η Ντομινίκα και η μητέρα της πατρονάρονται ώστε να καταταχτεί στη σχολή Σπάροου, μια μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει ιδιαίτερους ανθρώπους όπως η Ντομινίκα και να χρησιμοποιούν αναλόγως τα σώματα και τα μυαλά τους ως όπλα. Αφού υποφέρει της σαδιστικής διαδικασίας εκπαίδευσης, μπαίνει στο πλέον επικίνδυνο πρόγραμμα που έχει ποτέ παραχθεί. 

Η Ντομινίκα πρέπει πλέον να εναρμονίσει αυτό που ήταν με τις δυνάμεις που τώρα ελέγχει, και η ζωή της να βρίσκεται μόνιμα στην κόψη του ξυραφιού, όπως κι αυτών που νοιάζεται, με έναν πράκτορα της CIA να προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί. 



Σκηνοθεσία: Francis Lawrence. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker.

Διάρκεια: 139'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα (Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει. 


Σκηνοθεσία: David Alonso, Enrique Gato.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Παναγιώτης Καποδίστριας (Ταντ), Στέφανος Γεωργόπουλος (Μούμια), Στεφανία Φιλιάδη (Σάρα), Κατερίνα Χόλη (Τίφανι), Σωτήρης Δουβρής (Ρακάμ), Ειρήνη Τσίγκα, Γιάννης Τσούτσιας, Αυγερινός Σουλόπουλος, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης.

Διάρκεια: 86'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.

Δείτε στην Ενότητα "Σινεμά" όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο.