AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαρ 2018

Στο West Island Wine Show 2018 στον Καναδά ο ΕΟΣ Σάμου



Σε μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα γευστική δοκιμή στο West Island Wine Show, στο Μόντρεαλ, συμμετείχε η αντιπρόσωπος του ΕΟΣ Σάμου στον Καναδά. Πρωταγωνιστές στο τραπέζι του ήταν το γλυκό κρασί Samos Vin Doux, σκέτο ή σε cocktails.

Ως ένθερμος υποστηρικτής των Samos Cocktails, η εμπορική συνεργάτιδα του Συνεταιρισμού στον Καναδά Άρτεμις Αναστασιάδη και η ομάδα της παρουσίασαν και σέρβιραν στους επισκέπτες τα cocktails Samos Sangria και Samos Spritzer τα οποία είχαν ως βάση το γλυκό κρασί του ΕΟΣ Σάμου.

Όπως γράφει και ή ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, "WEST ISLAND WINE SHOW 2018.... SAMOS VIN DOUX enjoyed by many guests and visitors straight or in two cocktails....SAMOS SANGRIA & SAMOS SPRITZER".

Samos Sangria

Samos Spritzer

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στο Μόντρεαλ του Καναδά προσθέτουν τα τελευταία χρόνια Samos Cocktails στους καταλόγους τους. Σύμφωνα με τον ΕΟΣ Σάμου, "τα σχόλια των ιδιοκτητών και των πελατών τους είναι πάντα τα καλύτερα!".


Το West Island Wine Show διεξάγεται εδώ και έξι χρόνια, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για 41 ομάδες της κοινότητας του Δυτικού Μόντρεαλ με διάφορες ανάγκες.