AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2018

Η τελευταία προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου στις 31/3


Την τελευταία της προβολή για την περίοδο 2017-2018 θα πραγματοποιήσει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου.

Η λέσχη θα προβάλει την ταινία "Sing Street", μια δραμεντί  του 2016 με άφθονη μουσική από τα 80s, σε συμπαραγωγή Ιρλανδίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δουβλίνο, δεκαετία του 1980. Ο 14χρονος Κόσμο πρέπει να «δραπετεύσει» από ένα σπίτι-πεδίο μάχης των γονιών του, να ανταπεξέλθει με τις συνήθειες του μεγάλου του αδελφού και να επιβιώσει από το νέο δημόσιο σχολείο όπου τα παιδιά είναι σκληρά. Ο Κόσμο θα γράψει ένα τραγούδι, θα φτιάξει μια μπάντα με συμμαθητές του, θα γράψει κι άλλα τραγούδια, μέχρι και που θα γυρίσουν μουσικά βίντεο. Αλλά για να τα πετύχει όλα αυτά, χρειάζεται χρήματα, κι αυτά έρχονται με ζητιανιά, δανικά, κλεψιές. Και όταν συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σώσει την οικογένεια του, αποφασίζει να κάνει μια νέα δική του. 



Σκηνοθεσία: John Carney. Πρωταγωνιστούν: Ferdia Walsh-Peelo, Lucy Boynton, Jack Reynor, Aidan Gillen, Maria Doyle Kennedy.

Διάρκεια: 106'.

Δείτε το trailer της ταινίας: