AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2019

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου σε υπ. Υγείας: "Δώστε άμεσα λύση στην Παιδιατρική"


Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτώντας να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα της Παιδιατρικής κλινικής. 

Ο σύλλογος επισημαίνει τη σοβαρότητα κι επικινδυνότητα του προβλήματος και τονίζει ότι για οτιδήποτε συμβεί, την ευθύνη θα φέρει η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο.

Παράλληλα, καλεί όλον τον Σαμιακό λαό να συμμετέχει στην κινητοποίηση για την Υγεία και το προσφυγικό, στην Παναιγαιακή Ημέρα Δράσης στις 15 Οκτωβρίου.

Η ανοιχτή επιστολή

"Κύριε Υπουργέ,


σας καλούμε όπως δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει από το περασμένο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ στο Νοσοκομείο Σάμου και έχει σχέση με την παιδιατρική κλινική όπου υπηρετεί μόνο μια παιδίατρος.

Με αποτέλεσμα να παραβιάζεται συστηματικά η εργατική νομοθεσία έναντι της παιδιάτρου, να μένει ακάλυπτο το ΚΕΦΙΑΠ από παιδίατρο και φυσικά η κατάσταση να είναι επικίνδυνη τόσο για τους ασθενείς (παιδιατρική - μαιευτική), όσο και για την ίδια τη γιατρό.

Ο Σύλλογος εργαζομένων σας ενημερώνει ότι για οτιδήποτε συμβεί, την κύρια ευθύνη θα την φέρει εξολοκλήρου η Κυβέρνηση και το υπουργείο σας".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com