AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Νοε 2012

Ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα στην αίθουσα της Λέσχης Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα έναρξης: 21:00) και αύριο την ίδια ώρα στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ την ταινία "Κάθε Ψέμα Κρύβει μια Αλήθεια".

Πρόκειται για μια ταινία πολιτικού περιεχομένου, τσεχικής παραγωγής του 2009.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο διάσημος ψυχίατρος Πάβελ Γιόσεκ πρόκειται να τιμηθεί με το «Memory of the Nation», ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικά άμεμπτος όσο πολλοί πιστεύουν, καθώς κάποτε είχε συνεργαστεί με τις κρατικές (κομμουνιστικές) μυστικές υπηρεσίες ενώ στην πορεία συμπορεύτηκε με το καθεστώς που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα. Η οικογένεια του Γιόσεκ και οι κοντινοί της φίλοι προσπαθούν τώρα να δουν πως θα διαχειριστούν αυτά τα θέματα, που θα προκύψουν.

Σκηνοθεσία: Γιαν Χρέμπεκ. Πρωταγωνιστούν: Λένκα Βλασάκοβα, Μίλαν Μίκουλτσικ, Μάρτιν Χούμπα, Ντανιέλα Κολάροβα, κ. ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



 
Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.




Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 21/11, καθημερινά στις 21:15 την ταινία "Η αρπαγή 2 (Taken 2)”. Πρόκειται για μια ταινία δράσης, παραγωγής του 2012, η οποία αποτελεί το sequel της επιτυχημένης εμπορικά ταινίας "Η αρπαγή (Taken)" (2008).

Η υπόθεση της ταινίας:
Ο Μπράιαν Μιλς είναι ένας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, που οι ικανότητες του τον βοήθησαν να σώσει την κόρη του από Αλβανούς απαγωγείς. Όμως, ο πατέρας ενός εκ των απαγωγέων ορκίζεται εκδίκηση κι απαγάγει τον Μπράιαν μαζί με τη σύζυγο του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μπράιαν υποχρεώνει τη σύζυγο του να πάρει θάρρος ώστε να τον βοηθήσει και εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις του για να αποδράσουν.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν. Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ράντε Σερμπέτζια κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



 Κινηματογράφος Crystal Plex: τηλ. 2273080111.