AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2012

Δεν ταξιδεύει στη Σάμο ο Ερμης Πατρών - Νίκη χωρίς αγώνα για τον Ιωνικό


Μετά τη Φθία Λαμίας, άλλη μία ομάδα της Α2 βόλεϊ δεν καταφέρνει να ταξιδέψει στη Σάμο για να αγωνιστεί με τον Ιωνικό στο Καρλόβασι. Η ομάδα του Ερμή Πατρών δεν συγκέντρωσε τα απαιτούμενα χρήματα για το κόστος του ταξιδιού στη Σάμο και σήμερα ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) ότι τελικά δεν θα κατέβει για να παίξει με την ομάδα του Ιωνικού Σάμου.

Το αυριανό ματς που θα διεξαγόταν στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου για την 7η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 αναβάλλεται με υπαιτιότητα της Πατρινής ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Σάμου κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 σετ και προσθέτει έτσι 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Η απόφαση της πατρινής ομάδας να μην αγωνιστεί, προκάλεσε την οργή των διοικούντων της ομάδας του Ιωνικού καθώς άπαντες είναι απογοητευμένοι από την στάση των ομάδων που δεν ταξιδεύουν στη Σάμο, αλλά και από την ΕΟΠΕ που ως διοργανώτρια δεν λαμβάνει καμία μέριμνα για να περιορίσει τον αποκλεισμό της ομάδας της Σάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Ιωνικού Σάμου αναμένεται να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα ανακοινώσει στην ΕΟΠΕ, την αθλητική και πολιτική ηγεσία, ενώ πιθανότατα να αποφασιστεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Σημειώνεται πως οι άνθρωποι του Ιωνικού υπολόγιζαν να βγάλουν τα έξοδα για τα εκτός έδρας παιχνίδια από τα εισιτήρια στα εντός έδρας.

Η βαθμολογία μετά από την ολοκλήρωση τη 7ης Αγωνιστικής έχει ως εξής:

1.  Μεταμόρφωση 21          
2.  Παναχαϊκή  18             
3.  Πανερυθραϊκός 17  
4.  Ολυμπιάδα Π.12
5.  Αίας Μαλεσίνας 11  
6.  Ιωνικός Ν.Φ. 8
7.  Ιωνικός Σάμου 6              
9.  Δραπετσώνα 3  
10. Ζωγράφου 2
11. Ερμής Πατρών 1
12. Φθία Λαμίας  0