AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Δεκ 2012

Το αναλυτικό πρόγραμμα της "Παραμυθούπολης"


Το είπε προ ημερών και το κάνει πλέον και πράξη ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ότι θα επιχειρήσει, έστω εν μέσω κρίσης, να ζεστάνει φέτος τις γιορτές την ατμόσφαιρα στο νησί. Ανακοίνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. με λαμπαδηδρομία που θα έχει ως σημείο εκκίνησης τα γηπεδάκια στην παραλιακή οδό και τελικό σταθμό την Πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα γίνει η εγκατάσταση του Αϊ Βασίλη στο σπιτάκι του και ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της «Παραμυθούπολης».

Πρόκειται  για ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με λάμψη, χρώματα, στολίδια, παιχνίδια και μουσική. Ο πεζόδρομος και η Πλατεία Πυθαγόρα ετοιμάζονται να τη φιλοξενήσουν από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 2 Ιανουαρίου 2013, όπου θα οργανωθούν δραστηριότητες γεμάτες φαντασία, μελωδία και ρυθμό, με στόχο τη διασκέδαση και τη χαρά. Προς την κατεύθυνση αυτή ο Σύλλογος καλεί τις σχολές χορού, τα γυμναστήρια, τις σχολές μουσικής, τα θεατρικά εργαστήρια και τα μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στη Σάμο να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Στην «Παραμυθούπολη» θα μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ζήσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, στο Ζαχαρόσπιτο ή στο σπίτι των Ξωτικών, να στείλουν τα γράμματά τους στο Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου, να διασκεδάσουν στο καρουζέλ, στο τρενάκι και στο Λούνα Παρκ, να παρακολουθήσουν παραστάσεις και συναυλίες, να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια, στα εργαστήρια χειροτεχνίας και στα παιχνίδια με δράση, να παίξουν με τα χρώματα κάνοντας face painting, να διαβάσουν βιβλία και να γευτούν γιορτινές λιχουδιές, πίνοντας σοκολάτα και ζεστό κρασί!

Καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Εμπορικός Σύλλογος θα δέχεται χορηγίες για αναλώσιμα υλικά (μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, χαρτόνια χρωματιστά, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, νερομπογιές, τέμπερες, πινέλα, χρώματα για face painting και λοιπά είδη για χειροτεχνίες) που θα χρειάζονται καθημερινά για να διασκεδάζουν τα παιδάκια στα εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου Δέσποινα Κάϊλα (στο κατάστημα Swarovski) και η Μαρία Συρρή (στο κατάστημα Φρου-Φρου) θα δέχονται καθημερινά στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων τις προσφορές σε υλικά για τον ανεφοδιασμό των εργαστηρίων χειροτεχνίας.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της "Παραμυθούπολης" 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά ημέρα :