AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Απρ 2013

"Ημέρα Καριέρας" στις 13/4 στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει την "Ημέρα Καριέρας της Σχολής Θετικών Επιστημών" στην Πανεπιστημιακή Μονάδα στο Καρλόβασι Σάμου, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρες 16:00-20:00.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων και πιο συγκεκριμένα στο εργαστήριο "Ηλέκτρα" του κτιρίου Λυμπέρη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επαφή των φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με επιχειρήσεις και η ενημέρωση τους για τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους εταιρειών από διάφορους κλάδους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εικονικές συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους-ες φοιτητές-τριες (role play game), ώστε να τους κατευθύνουν στα περαιτέρω βήματά τους.

Όσοι φοιτητές-τριες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 στις 12:00 μ.μ. συμπληρώνοντας την αίτηση και στέλνοντας το βιογραφικό τους στο e-mail: fmichailidou@aegean.gr

Το Γραφείο Διασύνδεσης προτείνει οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Βιογραφικού.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων θα δοθεί προτεραιότητα στους αποφοίτους και τους τελειόφοιτους.