AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Απρ 2013

Οι ταινίες στους κινηματογράφους της Σάμου


Το Cine Olympia προβάλλει καθημερινά στις 21:15, έως και τη Δευτέρα 8/4, την ταινία "Ακάλυπτος".

Πρόκειται για μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα...



Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Αθηνά Μαξίμου, Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Βισκαδουράκης κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia:  τηλ. 22730 25011.

O κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 10/4 με ώρα έναρξης 21:15 την ταινία "Άννα Καρένινα (Anna Karenina)".



Πρόκειται για μια ταινία εποχής, αμερικανικής παραγωγής του 2012, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Λέοντα Τολστόι.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στην τσαρική Ρωσία της δεκαετίας του 1880, η Άννα Καρένινα παρατάει τον πλούσιο σύζυγο της και το παιδί της για την αγκαλιά ενός όμορφου αξιωματικού, του κόμη Βρόνσκι. Αυτός έρχεται να ζήσει στην Αγία Πετρούπολη, για να είναι κοντά της. Κι ενώ περνούν ευτυχισμένα, οι κοινωνικές συμβάσεις δεν τους θέλουν μαζί. Το φινάλε θα είναι τραγικό.


Σκηνοθεσία: Joe Wright. Πρωταγωνιστούν: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.