Στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων πήρε θέση το βιβλίο του καταξιωμένου Σαμιώτη σεφ Ανδρέα Λαγού, που κυκλοφόρησε χθες από την Ελληνοεκδοτική, με τον τίτλο «Οι γεύσεις 'που μεγαλώσαμε'».
Στο πρώτο του αυτό συγγραφικό εγχείρημα ο γνωστός μάγειρας αποτυπώνει τις νεανικές του μνήμες από τη σαμιώτικη κουζίνα, μέσα από 90 αγαπημένες του συνταγές.
Επισήμως το βιβλίο θα πρωτοπαρουσιαστεί στη Zoumboulakis Gallery, στην Αθήνα, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ., σε εκδήλωση όπου θα μιλήσουν για αυτό οι Ηλίας Μαμαλάκης, Ελένη Ψυχούλη, Νίκη Μηταρέα και θα συντονίζει ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.
Ως γνωστόν, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λαγός μοιράζεται τις γευστικές του περιπέτειες σχεδόν καθημερινά μαζί με την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef στον Αέρα", στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.