AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Δεκ 2013

Καραβάνια λαθρομεταναστών στη Σάμο


Οι αφίξεις λαθρομεταναστών στη Σάμο πολλαπλασιάζονται συνεχώς, με ομαδικές συλλήψεις τους να πραγματοποιούνται πλέον καθημερινά στο νησί.

Μετά την ασφαλή περισυλλογή δύο αλλοδαπών γυναικών την Κυριακή το πρωί στον Άγιο Ισίδωρο Σάμου, στην περιοχή όπου χάθηκε και εξακολουθεί να αναζητείται μία τρίτη αλλοδαπή, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρλοβάσου μετέβησαν στην περιοχή των Δρακαίων, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν 30 αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά  έγγραφα

Το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκαν στην ίδια Λιμενική Αρχή από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος άλλοι 5 αλλοδαποί, οι οποίοι μετά από συνδρομή Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Σάμου, απεγκλωβίστηκαν από βραχώδες, δύσβατο σημείο της περιοχής του Αγίου Ισιδώρου.

Οι 37 συλληφθέντες, ανάμεσα τους και ένας αλλοδαπός φερόμενος ως διακινητής, θα προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αλλοδαπής, η οποία αγνοείται, κατά δήλωση των συλληφθέντων.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου στην περιοχή Αυλάκια άλλοι 41 αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.