AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουλ 2015

Βρέθηκε η εξαφανισμένη Λιβανέζα τουρίστρια - ήταν στη Σάμο


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Λιβανέζας τουρίστριας που είχε εξαφανιστεί πριν από έναν μήνα από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας. Όπως διαπιστώθηκε, όλο αυτό το διάστημα παρέμενε στη Σάμο.

Η 59χρονη Φάντια Καλάτζι εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουλίου στη γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα ζητώντας βοήθεια, αφού κάποιοι την είχαν ληστέψει.

Όπως είπε, όλον αυτόν τον καιρό βρισκόταν στη Σάμο. Λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει από τότε που χώρισε με τον σύζυγό της, η γυναίκα δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ποιο λόγο εξαφανίστηκε και δεν επικοινώνησε με την οικογένειά της.

Η Φάντια Καλάτζι, μητέρα τριών παιδιών, είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και χάθηκε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 2 Ιουνίου. Το πρωί εκείνης της μέρας ταξίδεψε με αεροπλάνο από τη Σάμο για την Αθήνα. Το απόγευμα θα πετούσε για τη Βηρυτό, όπου κατοικεί. Όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ σε αυτήν την πτήση. Αντιθέτως, φαίνεται πως την ίδια μέρα αποφάσισε να επιστρέψει στη Σάμο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Η οικογένεια της αντιλήφθηκε ότι χάθηκαν τα ίχνη της όταν τους ειδοποίησε ο οδηγός που περίμενε να την παραλάβει στο αεροδρόμιο της πατρίδας της και εκείνη δεν φάνηκε.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία και την καναδική πρεσβεία, καθώς η 59χρονη Λιβανέζα έχει καναδικό διαβατήριο. Ειδοποιήθηκε και η αδερφή της, που έκανε έρευνες στη Σάμο για τον εντοπισμό της.

Η κόρη της, η αδερφή της και η ανιψιά της είχαν βρεθεί πρόσφατα στο στούντιο της τελευταίας εκπομπής της εκπομπής "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, στον "Alpha", για να απευθύνουν έκκληση, αν κάποιος την είχε δει ή γνώριζε τι της είχε συμβεί, να ενημερώσει τις Αρχές.

Για την εξαφάνισή της είχε σημάνει και Omnibus Alert.

Πηγή: www.anikolouli.gr