AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Ιουλ 2015

Στην Πολιτική Προστασία εντάχθηκε ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου


Στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, "Εντάσσουμε την εθελοντική οργάνωση με επωνυμία «Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου» στο Μητρώο εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, με Αριθμό Μητρώου 05/2015 και με εμβέλεια δράσης την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η ως άνω εθελοντική οργάνωση δραστηριοποιείται στην πολιτική προστασία και ειδικότερα στους τομείς της έρευνας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο, όπως προκύπτει από το καταστατικό της και την αποδεδειγμένη, βάσει βεβαιώσεων, εμπειρία των μελών της.

Η εθελοντική οργάνωση εντάσσεται με τα αναφερόμενα ενεργά μέλη της με την επιφύλαξη της παραγράφου (1.γ) ως προς τα μέλη που έχουν την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη και με τα ενεργά μέλη της τα οποία είναι άνω των δεκαοκτώ ετών
".

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου ευχαριστεί όλους του εθελοντές αυτοδύτες που έχουν λάβει μέρος σε επιχειρήσεις έρευνας, διάσωσης, ανέλκυσης και στους υποβρύχιους καθαρισμούς για την επιμονή τους και το εθελοντικό τους έργο.