AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Δεκ 2016

Οι ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου στις 17-18/12


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Το τελευταίο μας τανγκό". Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην ίδια αίθουσα, θα προβάλλει δωρεάν την ταινία "Ο γίγας", στο πλαίσιο του αφιερώματος στον James Dean.

"Το τελευταίο μας τανγκό (Un Tango Mas)" είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ αργεντίνικης παραγωγής του 2015.



Λίγα λόγια για την ταινία ντοκιμαντέρ:

Ο 80χρονη Μαρία και ο 83χρονος Χουάν Κάρλος από το Μπουένος Άιρες γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα, και μαζί χόρεψαν για περίπου 50 χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, αγαπήθηκαν και μισήθηκαν και πέρασαν πολλές επώδυνες στιγμές, οι οποίες δεν στάθηκαν ικανές να τους χωρίσουν. Κάποια στιγμή, ο Χουάν Κάρλος έφυγε για χάρη μιας κοπέλας 20 χρονών νεότερης, με την οποία έκανε δύο παιδιά. Τώρα που η ζωή τους μοιάζει να τελειώνει, οι δυο τους ανοίγουν την αγάπη τους, το μίσος τους και το πάθος τους. 


Σκηνοθεσία: German Kral. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι Juan Carlos Copes και Maria Nieves Rego.

Διάρκεια: 85'.

Δείτε το trailer της ταινίας ντοκιμαντέρ:



Η ταινία "Ο γίγας (Giant)" είναι μια δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1956.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τεξανός ραντσέρης Μπικ Μπένεντικτ πηγαίνει στο Μέριλαντ για αγορά αλόγου. Εκεί γνωρίζει, ερωτεύεται και παντρεύεται άμεσα την κόρη του ιδιοκτήτη του ράντσου, την Λέσλι, και την πηγαίνει στο Τέξας. Η ιστορία τους ακολουθεί για δύο γενεές γεμάτες πλούτο και μισαλλοδοξία. 






Σκηνοθεσία: George Stevens. Πρωταγωνιστούν: Rock Hudson, James Dean, Mercedes McCambridge, Elizabeth Taylor, Carroll Baker.

Διάρκεια: 201'.

Δείτε το αγγλόφωνο trailer της ταινίας: