AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Δεκ 2016

Η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου στηρίζει τον Μιχάλη Αγγελόπουλο


Την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, καθώς και "την πίστη και αναγνώρισή της στο σημαντικό έργο που έχει ως σήμερα συντελεστεί στον Δήμο Σάμου" εκφράζει η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Κοινότητας εκφράζουν "την απορία τους για την ανεδαφική και μονολιθική επίθεση που δέχεται ο Δήμαρχος από συγκεκριμένα κέντρα και πρόσωπα, επίθεση η οποία, ως επί το πλείστον, υπερβαίνει τα όρια της γόνιμης κριτικής και αγγίζει τα όρια της δυσφήμησης".

Σύμφωνα με τους ίδιους, "το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία δύο χρόνια στον Δήμο Σάμου είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Σάμου και δεν θεωρούμε, ότι είναι απαραίτητη η απαρίθμησή του. Επιθυμούμε όμως σε κάθε περίπτωση να τονίσουμε τη δυναμική ενίσχυση της εξωστρέφειας του νησιού μας και της διεθνούς του προβολής μέσω των προσωπικών πρωτοβουλιών και δράσεων του Δημάρχου Σάμου, όπως και της γενικότερης διεθνούς του παρουσίας και αναγνώρισης στον ευρωπαϊκό χώρο, ιδίως με την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία. 

Είμαστε, ως εκ τούτου, κάθετα αντίθετοι στην αμετροεπή επίθεση που δέχεται η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά και θέλουμε να προασπίσουμε το δικαίωμά μας ως αιρετοί, να δημιουργούμε μαζί με την κοινωνία για την πρόοδο και εξέλιξη του νησιού μας".