AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Δεκ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 29/12 έως 2/1


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Η Ρόζα της Σμύρνης". Το Σαββατοκύριακο 31/12 - 1/1, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Τραγούδα!".

Η ταινία "Η Ρόζα της Σμύρνης" είναι μία δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η αινιγματική Σμυρνιά αρχόντισσα Ρόζα ζει επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού, που κρατά πεισματικά σφραγισμένο ακόμα και από την 28χρονη εγγονή της, Μαριάννα, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στον κόσμο. Ένα μυστικό που έρχεται από την Σμύρνη του 1922. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα που αναζητεί στα παράλια της Μικράς Ασίας ίχνη από τις χαμένες πατρίδες, μια παλιά φωτογραφία κι ένα νυφικό λερωμένο με αίμα γίνονται αφορμή για να ανασυρθεί, 60 χρόνια μετά, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη. 

H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακολουθούν οι τέσσερις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία. 



Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας. Πρωταγωνιστούν:Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Yilmaz Gruda, Γιούλικα Σκαφιδά .

Διάρκεια: 95 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Τραγούδα! (Sing)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου. 


Σκηνοθεσία: Garth Jennings.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θέμης Γεωργαντάς (Μπάστερ), Γιάννης Χατζηγεωργίου (Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (Μίνα), Ντένης Μακρής (Έντι), Ντορίνα Θεοχαρίδου (Ας), Πάνος Αποστολόπουλος (Τζόνι), Χρήστος Θάνος (Μάικ), Χρύσα Διαμαντοπούλου (Ροζίτα), Σπύρος Μπιμπίλας (Δις Κρόουλι), Γιάννης Στεφόπουλος (παππούς Μίνας), Γιώτα Μηλίτση (γιαγιά Μίνας), Κώστας Τερζάκης (μπαμπάς γορίλλας), Άγγελος Λιάγκος (Νόρμαν), Μελίνα Χατζηγεωργίου (Κασπάρ), Ακίνδυνος Γκίκας (Λανς), Πέτρος Δαμουλής (Χάρι), Βαγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης.

Διάρκεια: 110'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου. 

Τηλέφωνα: 2273052271.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.