AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Μαΐ 2017

Αρχίζουν τα δρομολόγια του Dodekanisos Express στη γραμμή Σάμου-Δωδεκανήσων


Ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαΐου τα δρομολόγια του ταχύπλοου καταμαράν "Dodekanisos Express" από το Πυθαγόρειο Σάμου προς τα Δωδεκάνησα.

Χάριν της καλύτερης εξυπηρέτησης των νησιών της Δωδεκανήσου και Σάμου φέτος η εταιρεία Dodekanisos Seaways έχει πυκνώσει τα δρομολόγιά της.

Ειδικότερα κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το πλοίο θα αναχωρεί από το Πυθαγόρειο με τελικό προορισμό την Κω και αυθημερόν επιστροφή μέσω των ενδιάμεσων νησιών.

Κάθε Τρίτη το πλοίο θα συνδέει τη Σάμο με τη Ρόδο, μέσω Αγαθονησίου, Πάτμου, Λειψών, Λέρου, Καλύμνου, Κω και Σύμης.

Τέλος το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Σάμος (Πυθαγόρειο) από 4/5 έως 22/6 θα εκτελείται κάθε Πέμπτη. 

Από 23/6 έως 24/9/2017 θα εκτελείται από το ταχύπλοο καταμαράν "Dodekanisos Pride" κάθε Τετάρτη το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Λέρος, Πάτμος, Σάμος.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια από και προς Σάμο έχουν σχεδιαστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους επιβάτες να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα νησιά μέσω ανταποκρίσεων με το δεύτερο ταχύπλοο καταμαράν της ίδιας εταιρείας, "Dodekanisos Pride", και αντιστρόφως.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους ισχύοντες ναύλους.

Για την εγκυρότερη δυνατή ενημέρωση δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων στην ιστοσελίδα της Dodekanisos Seaways, επιλέγοντας τις επιθυμητές ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (τηλ. 2241070590) ή στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας www.12ne.gr.


Επισκεφτείτε τη Σάμο!