AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Μαΐ 2017

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σάμο


Δύο συλλήψεις σε ισάριθμα περιστατικά παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών καταγράφηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στη Σάμο.

Στο πρώτο από τα δύο περιστατικά, το οποίο συνέβη την Τρίτη στην πόλη της Σάμου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου συνέλαβαν ένα άνδρα ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοικία του 34χρονου και κατασχέθηκαν ένα φυτό ινδικής κάνναβης ύψους δύο εκατοστών, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, καθώς και δύο φυσίγγια πυροβόλων όπλων.
 
Στο δεύτερο περιστατικό, την Τετάρτη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου συνέλαβαν στο Καρλόβασι έναν υπήκοο Αλβανίας ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν, σε έλεγχο που του έγινε, και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς).

Και στις δύο περιπτώσεις, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου διενεργείται προανάκριση.