AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Φεβ 2013

Οι ταινίες που παίζονται στη Σάμο


Το Cine Olympia προβάλλει έως και τη Δευτέρα 25/2, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Jack Reacher".

Πρόκειται για μια ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Σε μια φιλήσυχη πόλη στην καρδιά των ΗΠΑ, ένας ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει πέντε ανθρώπους. Η αστυνομία κάνει γρήγορα τη σύλληψη και η υπόθεση κλείνει. Όμως, ο άντρας που πιάστηκε επιμένει πως είναι αθώος και λέει συνεχώς «Πιάστε τον Τζακ Ρίτσερ». Ο Ρίτσερ μαθαίνει την είδηση και καταφτάνει στην πόλη.


Σκηνοθεσία: Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, Jai Courtney κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Cine Olympia: τηλ. 2273025011.



Επίσης το Cine Olympia θα προβάλλει μόνο την Κυριακή 24/2 με ώρα έναρξης 18:00 την ταινία "Οι περιπέτειες του Σάμι 2 (Sammy 2)".


Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων βελγικής παραγωγής του 2012, η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Σάμι κι ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμι όμως κι ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους, ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων, αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους τη δική τους απόδραση.



Σκηνοθεσία: Ben Stassen, Vincent Kesteloot. Ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Δημήτρης Μενούνος, Τάσος Κωστής, Όθων Μεταξάς, Δημήτρης Δημόπουλος, Βασιλική Σούτη, Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia: τηλ. 2273025011.


Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 27/2, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Οι διώκτες του εγκλήματος (Gangster Squad).



Πρόκειται για μια αστυνομική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Λος Άντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας... εκτός ίσως από μια μικρή μυστική ομάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Ο’Μάρα και τον Τζέρι Γούτερς, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.


Σκηνοθεσία: . Πρωταγωνιστούν: Josh Brolin, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Nick Nolte κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.