AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Φεβ 2013

Ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις


Πρόσκληση συμμετοχής σε παιδικές καρναβαλικές εκδηλώσεις απευθύνει ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ).

Σκοπεύει να οργανώσει αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Σάμο και Καρλόβασι, μεταξύ αυτών και παιδικές παρελάσεις, και ζητά με ανακοίνωσή του την ανάλογη υποστήριξη.

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τα λίγα όπλα που μας έχουν απομείνει είναι το χιούμορ και πάνω απ' όλα η ανάγκη  να ξεφύγουμε με όποιον τρόπο μπορούμε από τη μιζέρια.

Το παρελθόν έχει συχνά αποδείξει πως για να δημιουργήσεις, για να χαρείς και να διασκεδάσεις, δε χρειάζονται πολλά πράγματα, παρά μόνο η διάθεση και η ανάγκη για να το κάνεις.

Με τη σκέψη ότι τα παιδιά είναι οι απόλυτοι φορείς της χαράς και της ζωής, σκεφτήκαμε για τη φετινή χρονιά, ανάμεσα στις άλλες αποκριάτικες δράσεις, να διοργανώσουμε και δυο παιδικές αποκριάτικες παρέλασεις στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Σάμου, καθώς και όσοι σύλλογοι και ομάδες  έχουν σαν μέλη τους  παιδιά.

Έχει ήδη δρομολογηθεί η παραπάνω ιδέα και έχει οριστεί ως ημερομηνία διεξαγωγής της αποκριάτικης παρέλασης για την πόλη της Σάμου η 10η Μαρτίου (πληροφορίες Άννα Τσερέπα 6909 153232) και για την πόλη του Καρλοβάσου η 17η Μαρτίου (πληροφορίες Γιώργος Μαργαρώνης, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου, 6944 693550).

Η θεματολογία είναι ελεύθερη. Δε χρειάζονται πολλά για να  κάνουμε χαρούμενα  τα παιδιά του Δήμου μας. Έτσι λοιπόν σας προσκαλούμε στη συνάντηση που αφορά την αποκριάτικη παρέλαση της πόλης της Σάμου που θα γίνει την Τετάρτη 20/2 στις 7μμ. στο ξενοδοχείο 'Σάμος'  για να σας ενημερώσουμε για την παραπάνω δράση, να δηλώσετε συμμετοχή, αλλά και για να μάθετε για όλες τις άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα χωριά μας και στην πόλη μας κατά τη διάρκεια των Αποκρεών! Θα σταλεί σύντομα και πρόγραμμα όλων γνωστών εκδηλώσεων
», αναφέρει ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.